ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΚΤΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

Σύντομα εισαγωγή νέων Προϊόντων! Προσθέστε τη σελίδα μας στα Αγαπημένα!

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτοβολταικά Συστήματα οικιακά φωτοβολταϊκά

Περιβάλλον

Biological TreatmentWater TanksFire stopΚατοικιεςSolar PannelsShore Erosion Protection

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ DNA A.E. ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Η
DNA AE με τη 45ετή και πλέον εμπειρία της σε εφαρμοσμένες λειτουργικές κατασκευές από πλαστικό, χάλυβα, αλουμίνιο, και σύνθετα υλικά και έχοντας ήδη από τη δεκαετία του 1980, ενεργοποιηθεί στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στον τομέα αυτό, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά Συστημάτων Στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων "DNA AE".
Τα συστήματα στήριξης, πιστοποιημένα από τον μεγαλύτερο και εγκυρότερο Οργανισμό Πιστοποίησης, έχουν σχεδιαστεί και μελετηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Ευρωκωδίκων (πιστοποιήσεις δηλαδή που αφορούν το ίδιο βάρος της κατασκευής, τον Άνεμο, το Χιόνι, τις Θερμοκρασίες, κτλ.) ήτοι ΕΝ1991 -1, -3, -9, -8 και του Ελληνικού Αντισεισμικού Κανονισμού (ΕΑΚ).

Τύπος Α
Μονοπάσσαλη

Τύπος Β
Διπάσσαλη

Τύπος Γ
Ρυθμιζόμενη χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα

Δεξαμενή με φωτοβολταικο

Βάση Φωτοβολταϊκής εγκατάστασης, ισχύος από 2 ως 10 KW, τοποθετημένη στην οροφή μεταλλικής κυκλικής δεξαμενής με χωρητικότητα από 20 έως 1000 m που λειτουργεί ως Αυτόνομο Σύστημα Άντλησης Νερού με τη μέθοδο ήπιας άντλησης.
Το σύστημα συμπεριλαμβάνει μπαταρίες και ερμάριο αποθήκευσης, ηλεκτρικό πίνακα και αντλία ισχύος ανάλογης με τις ανάγκες άντλησης νερού.

Για την κατασκευή των βάσεων στήριξης “DNA AE” έχουν χρησιμοποιηθεί ειδικά σχεδιασμένα προφίλ, κατασκευασμένα από ανοδιωμένο κράμα εξαιρετικής αντοχής αλουμινίου (Al6060-59).
Για τη συναρμολόγηση τους χρησιμοποιούνται μόνο ανοξείδωτες βίδες.
Στα πλεονεκτήματα των συστημάτων μας συγκαταλέγεται η δυνατότητα στήριξης κάθε είδους φ/β πλαισίου (μονοκρυσταλλικά, πολυκρυσταλλικά και λεπτού υμενίου - thinfilm).
Επιπλέον, τα συστήματα μας στηρίζονται σε πολύ ισχυρούς χαλύβδινους σωλήνες στήριξης - με πασσαλόμπηξη χωρίς κανένα περιθώριο αστοχίας και για σίγουρη και μέγιστη αντοχή στον χρόνο.

Προβολή πλήρους οθόνηςΠίσωPlayΕμπρός

Επισκεφτείτε μας στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.dnasmart.gr (περιβάλλον, >συστήματα βάσεων στήριξης) και κάνετε λήψη του φυλλαδίου μας "Συστήματα Στήριξης Φωτοβολταϊκών Πλαισίων για Φωτοβολταϊκά Πάρκα και οικιακές εγκαταστάσεις" καθώς και τη φόρμα αίτησης προσφοράς .
Πρόσφατα έχουμε εισέλθει και στο χώρο των
οικιακών φωτοβολταϊκών με πρωτοποριακές βάσεις για δώματα και στέγες που περιορίζουν δραστικά τον χρόνο εγκατάστασης, είναι οικονομικές, απαιτούν λιγότερες οπές και εμφανίζουν υψηλή αντοχή και αξιοπιστία.
Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει βάσεις φωτοβολταϊκών τόσο για δώματα από 1.200 έως 3.000 €, αναλόγως την περίπτωση για τα 10 KW, όσο και για φωτοβολταϊκά πάρκα, αναλόγως του μεγέθους των πάρκων, από 15.000 έως 25.000 € για τα 100 KW. Για φωτοβολταϊκά άνω του 1MW η τιμή μπορεί να είναι από 0,13€ / Watt.
Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πολύ σύντομα θα διατεθεί στην αγορά από την Εταιρεία μας ένα
επαναστατικό, πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα πλύσης των φωτοβολταϊκών πλαισίων των πάρκων, από ρυπαντές που επηρεάζουν την αποδοτική λειτουργία τους (σκόνη, χώμα, λασποβροχή, φύλλα κλπ). Το εν λόγω σύστημα βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών και σύντομα θα αναρτηθούν στον ιστοχώρο μας αναλυτική τεχνική παρουσίαση και περιγραφή του τρόπου λειτουργίας του.

G:\Neotita2012\Pictures\pdf-imate.png
Error File Open Error

βλέπε σχετικό φυλλάδιο

G:\Neotita2012\Pictures\recover-docx-file-2.jpg
Error File Open Error

Αίτηση Προσφοράς

Αρχική | Περιβάλλον | Τηλεπικ/νία | Κατοικίες | Σκάφη Αναψυχής | Φωτοθήκη | Ιστορικό | Επικοινωνία | Πλάνο του δικτυακού τόπου


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού