ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΚΤΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

Σύντομα εισαγωγή νέων Προϊόντων! Προσθέστε τη σελίδα μας στα Αγαπημένα!

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΗΣ | ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ

Περιβάλλον

Η DNA AE μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έρευνας και μελετών και μετά από οργανωμένη και εμπεριστατωμένη έρευνα της αγοράς αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει την "ΠΡΟΤΥΠΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΜΟΝΑΔΑ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΗΣ DNA", για την οποία έχουν εκδήλωση πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλοι οι φορείς και όλοι οι ενδιαφερόμενοι κτηνοτρόφοι και μη. Η μονάδα αυτή βασίζεται στη μέθοδο παραγωγής νωπής και φρέσκιας χορτονομής με τη μέθοδο της υδροπονικής, η οποία θα παράγεται επιτοπίως στον χώρο που βρίσκονται τα κοπάδια, βελτιώνοντας έτσι σε πολύ μεγάλο βαθμό την οικονομική βιωσιμότητα του κοπαδιού αλλά και την ποιοτική αναβάθμιση της ζωικής παραγωγής και των παραγώγων της είτε αυτά είναι το γάλα και τα υποπροϊόντα του, είτε το κρέας. Επιτυγχάνεται, λοιπόν, με την εν λόγω διατροφή, τεράστια βελτίωση στην υγεία και μακροβιότητα των ζώων αλλά και στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.
Η ΜΟΝΑΔΑ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΗΣ DNA δεν προσφέρεται μόνο σαν μια εναλλακτική ή συμπληρωματική μέθοδος σίτισης των σταβλισμένων και ελεύθερων ζώων, σε περιόδους έλλειψης τροφής λόγω χειμώνος - ξηρασίας ή φυσικών καταστροφών, αλλά και σαν μια βασική μέθοδο διατροφής, με ζωοτροφή η οποία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και απευθύνεται σε όλη την κτηνοτροφική αλυσίδα της χώρας μας καθώς είναι κατάλληλη για κάθε είδους φυτοφάγου ζώου (μοσχάρια / αγελάδες - αιγοπρόβατα - χοίρους - πουλερικά - υποζύγια κάθε είδους - κουνέλια κλπ.)


Συνοπτική παρουσίαση για την: "ΜΟΝΑΔΑ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΗΣ DNA".
Αποτελείται από ένα απλό μηχάνημα τόσο στην κατασκευή όσο και στην χρήση του και είναι περίπου 20 έως 200μ2. Τα μικρότερα είναι compact και τα μεγαλύτερα μπορούν να τροποποιηθούν και να προσαρμοστούν κατά την επιθυμία του πελάτη, τις απαιτήσεις του χώρου και του μεγέθους του ποιμνιοστασίου.
Υπάρχει μία σταθερή εγκατάσταση για το πότισμα των σπόρων με έναν αυτοματοποιημένο μηχανισμό ρύθμισης της συχνότητας του ποτίσματος και τοποθετείται μία μικρή δεξαμενή, και μία αντλία, για την τροφοδοσία της μονάδας με το αναγκαίο νερό.
Η μονάδα αυτή λειτουργεί με μονοφασικό ηλεκτρικό ρεύμα και σε περίπτωση που δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση στην περιοχή τοποθετείται ένα αυτόνομο υβριδικό σύστημα φωτοβολταϊκού πάνελ και ανεμογεννήτριας. Το απαιτούμενο ρεύμα είναι πολύ λίγο και κυμαίνεται από 1 Kw και φθάνει έως τα 6 Kw στις μεγάλες μονάδες.
Για να χαρακτηριστεί η τροφή ως βιολογική είναι απαραίτητη η καλή ποιότητα του καρπού και του νερού -παρόμοιο με το εμφιαλωμένο - που θα χρησιμοποιηθεί για το πότισμα. Η εταιρεία μας προσφέρει πολλές μεθόδους για τον καθαρισμό του νερού [φίλτρο καθαρισμού, όζον, οξυγόνο, υπεριώδεις ακτίνες (uv) κλπ]. Η επιλογή της μεθόδου που τελικά θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από την ποιότητα του νερού η οποία θα οριστεί μετά από τη χημική ανάλυση που θα μας δώσετε.
Για εγκαταστάσεις με πάνω από 500 αγελάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα λύματα για την παραγωγή βιοαερίου για την κάλυψη της ενέργειας των εγκαταστάσεων ολόκληρου του συγκροτήματος και την πώληση του υπολοίπου στη ΔΕΗ για επί πλέον εισόδημα.

Ελληνική Κτηνοτροφία, Προοπτικές

Αρχική | Περιβάλλον | Τηλεπικ/νία | Κατοικίες | Σκάφη Αναψυχής | Φωτοθήκη | Ιστορικό | Επικοινωνία | Πλάνο του δικτυακού τόπου


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού