ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΚΤΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

Σύντομα εισαγωγή νέων Προϊόντων! Προσθέστε τη σελίδα μας στα Αγαπημένα!

Μετάβαση στο περιεχόμενο

μεταλλικες δεξαμενες Βιολογικοι βιολογικος δεξαμενες φωτοβολταικα

Biological TreatmentWater TanksFire stopΚατοικιεςSolar PannelsShore Erosion Protection

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ


Η εταιρεία μας D.N.A. A.E. είναι μια Υψηλής Τεχνολογίας βιομηχανική μονάδα, με δημιουργικό όραμα από τον εμπνευστή της κ. Δημήτριο N. Αγγελόπουλο, με πείρα πλέον των 40 ετών στο σχεδιασμό, παραγωγή και εξασφάλιση άρτιων κατασκευών για κάθε χρήση, σε σχέση με το άτομο αλλά και το περιβάλλον. Επανδρωμένη με, στελέχη (εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες) πολυετούς εμπειρίας στον τομέα των Μεταλλικών και Πλαστικών Κατασκευών (βιολογικοί καθαρισμοί - υδατοδεξαμενές για κάθε χρήση - τηλεφωνικοί θάλαμοι Ο.Τ.Ε. κλπ), Κατοικιών (οικονομικές με εύκολη συναρμολόγηση), Τηλεπικοινωνιών (εφαρμογές έξυπνων καρτών - τηλεκάρτες - χρονοκάρτες Ο.Τ.Ε. κλπ), καθώς και στον τομέα Προστασίας του Περιβάλλοντος, με εκπονήσεις μελετών και εγκαταστάσεων - εφαρμογής και λειτουργίας Ηλιακών Συστημάτων Ενέργειας από τις Ανανεώσιμες Πηγές (ήλιος - νερό - αέρας) Ενέργειας (Α.Π.Ε.), με πιστοποιήσεις ISO.


ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

1. Προκατασκευασμένες Μεταλλικές Δεξαμενές τύπου WATERLOCK
Οι δεξαμενές WATERLOCK από το 1985 με εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά άκρως συμβατά με την υγιεινή προστασία του περιεχομένου, το οποίο μπορεί να είναι πόσιμο νερό, νερό για ύδρευση, άρδευση, πυρόσβεση κλπ. Η χωρητικότητα των δεξαμενών μπορεί να είναι από 10m3 έως 5000 m3.
Ειδικά για περιπτώσεις δεξαμενών υδροληψίας πυροσβεστικών ελικοπτέρων η εταιρεία μας παράγει τις δεξαμενές HELI-WATERLOCK σύμφωνα με τις προδιαγραφές της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

2. Αυτόνομες Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού τύπου COMPACT
Οι μονάδες COMPACT Βιολογικού Καθαρισμού, που από το 1985 παράγουμε, δίνουν οριστικές λύσεις στις ανάγκες επεξεργασίας λυμάτων και αποβλήτων, για πληθυσμό από 10 έως 5.000 άτομα . Αυτό απλά σημαίνει ότι είναι η αρτιότερη τεχνοοικονομική λύση για ένα δημοτικό διαμέρισμα, ξενοδοχειακές μονάδες, κάμπινγκ, παραθεριστικούς οικισμούς κ.λ.π.

3. Συστήματα Πυροπροστασίας PYROSTOP με περιστρεφόμενους πυροσβεστικούς εκτοξευτήρες νερού και αντιπυρικού υλικού
Εκτοξεύει νερό σε ακτίνα 40 - 60m (80 - 120 m διάμετρο). Είναι κατάλληλος για πυροσβεστικές ζώνες δασών ή περιφρούρησης χωριών - οικισμών - αλσυλλίων - κατοικιών. Λειτουργεί αυτόνομα ή σε συνδυασμό με υδατοδεξαμενές και ανάλογες αντλίες πιέσεως και αποδόσεως σε κυβικά μέτρα.

4. Συστήματα Άρδευσης Αγρών με οικονομία νερού και ενέργειας
Η εξάντληση των υπογείων υδάτων σε συνδυασμό με την συνεχώς αυξανόμενη τιμή ηλεκτρικού ρεύματος, επιβάλει την ριζική αλλαγή στον τρόπο άρδευσης των αγρών. Η πολυετής πείρα μας προσφέρει λύση στο πρόβλημα με χαμηλό λειτουργικό κόστος, χαμηλό κόστος κτήσης, σύντομη εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, δυνατότητα μετεγκατάστασης ή και μεταπώλησης, μακροχρόνια Εγγύηση Καλής Λειτουργίας και διαρκή τεχνολογική υποστήριξη.

5. Στεγανοποιήσεις Τσιμεντένιων Δεξαμενών
Τοποθέτηση ειδικών στεγανωτικών μεμβρανών σε καινούργιες ή υπάρχουσες τσιμεντένιες δεξαμενές, επιτυγχάνοντας έτσι απόλυτη στεγανότητα, υγιεινή αποθήκευση του περιεχομένου όπου αυτό απαιτείται καθώς επίσης και εύκολη και χαμηλού κόστους συντήρηση.

6. Κατοικία
Η εταιρεία μας μέσα από τη μακρόχρονη πορεία στις κατασκευές και την οικολογική συνείδηση που τη διακρίνει, κατάφερε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την κατασκευή μιας μικρής κατοικίας. Η οικονομική της τιμή και μεταφορά, ο μοντέρνος και πρακτικός σχεδιασμός της, η πολλαπλή και πρακτική της χρήση (σπίτι - αποθήκη κ.λπ.), η άμεση και εύκολη συναρμολόγησή της και οι χαμηλές ενεργειακές της ανάγκες (μέσω των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας), την καθιστούν, ως την ιδανική απάντηση σε ζητήματα άμεσης στέγασης και λειτουργικής οικονομίας.

7. Έξυπνες Κάρτες - Τηλεκάρτες
Επί σειρά ετών η Εταιρεία μας κατέχει τα πρωτεία στην κατασκευή και εμπορία τηλεκαρτών-χρονοκαρτών και γενικά έξυπνων καρτών διαφόρων χρήσεων, με παραγωγή 500.000.000 τεμάχια έως σήμερα, υποστηριζόμενες από προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες ή ιδιαιτερότητες κάθε εταιρείας ή Υπηρεσίας.

8. Τηλεφωνικοί Θάλαμοι
Με εγκαταστημένα περισσότερα από 150.000 τεμάχια έως σήμερα, η Εταιρεία μας είναι σε θέση να κατασκευάσει και να εγκαταστήσει στο χώρο σας ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ή ΗΜΙΘΑΛΑΜΟΥΣ και ΚΙΟΣΚΙΑ , εσωτερικού ή εξωτερικου χώρου, με υλικά κατασκευής φιλικά προς το περιβάλλον, με μοντέρνα και καλαίσθητη σχεδίαση.Παράλληλα παρέχουμε την δυνατότητα κάλυψης των ενεργειακών αναγκών των προϊόντων μας εξωτερικού χώρου με την χρήση φωτοβολταϊκών προσφέροντας οικονομία και αυτονομία. (Προμηθεύουμε τον Ο.Τ.Ε. και άλλους πελάτες τόσο στην Ελληνική επικράτεια όσο και στο εξωτερικό με διάφορους θαλάμους από το 1968 έως σήμερα).

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Πελάτες μας είναι Δήμοι, Κοινότητες, Νομαρχίες, Δασαρχεία, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, Οργανισμοί, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Ξενοδοχειακά Συγκροτήματα. Σήμερα περισσότερες από 700 προκατασκευασμένες δεξαμενές νερού και 800 εγκαταστάσεις Βιολογικού Καθαρισμού τύπου compact είναι τοποθετημένες σε όλη την Ελληνική επικράτεια και όχι μόνο. Σε περίπτωση ειδικού ενδιαφέροντος, δυνατότητα παροχής ενδεικτικού πελατολογίου για κάθε δραστηριότητα.


Newsletter

Αρχική | Περιβάλλον | Τηλεπικ/νία | Κατοικίες | Σκάφη Αναψυχής | Φωτοθήκη | Ιστορικό | Επικοινωνία | Πλάνο του δικτυακού τόπου


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού